ORTOPEDIA DOMENECH

Úlceres i geriatria

Acció curativa i preventiva de formació d’úlceres varicioses

Embenat amb obertura i velcros

Indicat en cas d’úlceres per IVC, limfedema, lipedema, trombosi i similars. Les cintes de velcro individuals són fàcils de tancar i els pacients poden establir ells mateixos el rang de compressió correcte. Afavoreix l’autocontrol i l’ajustament instantani. Es pot treure per al bany i la cura de la pell i té una funcionalitat semblant als embenats multicapa que han de ser col·locats per professionals en un centre mèdic.

embenat velcro ortopèdia domènech

Ulcer KIT

Teràpia de compressió combincació de dues mitges superposades. Molt efectiva per al tractament d’úlceres a les cames. Amb unfolre nlanc que ajuda a mantenir l’embenat de les ferides al seu lloc. Amb una pressió de compressió suau de 20 mmHg, es pot utilitzar durant 24 hores i ofereix un efecte terapèutic efectiu fins i tot durant la nit.

ulcer kit ortopèdia domènech

Té un efecte antibacterià, una agradable comoditat d’ús i facilita la col·locació de la mitja exterior, que simplement llisca sobre la mitja de folre blanc.

La mitja exterior de color caramel, amb una pressió de compressió de 20mmHg, s’utilitza durant tot el dia i es col·loca a sobre de la mitja blanca, per augmentar la compressió, d’un total de 40 mmHG.

0-ortopedia_domenech

Finançament

0% Interessos

12 mesos

Desplaça cap amunt
Enviar missatge
Hola 👋
¿Podem ajudarte?