ORTOPEDIA DOMENECH

Magnetoteràpia

Una opció avançada per millorar la salut i la recuperació

Els beneficis de la magnetoteràpia

Els dispositius de magnetoteràpia són perfectes per a rehabilitació, tractament de fractures i fissures, artrosi, artritis i altres afeccions inflamatòries dels ossos.

La magnetoteràpia és el complement perfecte a la fisioteràpia, afavorint la relaxació de la musculatura i la regeneració del teixit ossi per conseguir una recuperació més ràpida.

magnetoteràpia ortopèdia domènech

Avantatges de la magnetoterapia per a diverses afeccions

Efectiva en lesions músculo-esquelètiques, problemes articulars i processos inflamatoris.

La seva naturalesa no invasiva fa que sigui una opció segura i eficaç per als pacients que busquen alternatives a les teràpies convencionals.

Què és 'LaMagneto'?

LaMagneto és un dispositiu mèdic certificat CE1936 per a magnetoteràpia amb camps electromagnètics polsats (CEMP). La manera més segura, senzilla i eficaç per fer magnetoteràpia a casa.

LaMagneto és l’últim model de magnetoteràpia que permet reduir el dolor i la inflamació còmodament des de casa seva. Compta amb 46 programes terapèutics preestablerts, actualitzats segons els últims estudis clínics, i 2 canals de sortida independents per a realitzar diversos tractaments a dues parts del cos a la vegada, incús en parelles.

0-ortopedia_domenech

Finançament

0% Interessos

12 mesos

Desplaça cap amunt
Enviar missatge
Hola 👋
¿Podem ajudarte?